Nënshkruhet kontrata për rrugën Nesalcë – Letovicë

0

Kryetari i komunës Bujanocit, Shaip Kamberi, sot ka nënshkruar kontratën për zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës Nesalcë – Letovicë.

Me përfundimin e këtij projekti do të krijohen lehtësira, në radhë të parë për qytetarët që në nivel të përditshëm e shfrytëzojn këtë rrugë, por edhe për të gjithë ata që këtë rrugë do të shfrytëzojn në drejtim të Preshevës.

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com