Nënshkruhet kontrata për hartimin e projektit kryesor për rekonstruimin e rrugës në funksion të krijimit të zonës për këmbësor
14:49 | 28 Shtator 2017

Zëvendës kryeshefi i administratës komunale, Driton Rexhepi, sot ka nënshkruar kontratën për hartimin e projektit kryesor për rekonstruimin e rrugës në funksion të krijimit të zonës për këmbësor (qarshi të vjetër) dhe krijimi i hapsirës afariste. Hartues i projektit është përzgjedhur firma lokale Butrinti Architecture Bujanoc. Vlenë theksuar se mjetet janë siguruar përmes Zyrës për zhvillim ekonomik lokal përmes grantit të fituar në Ministri të turizmit në lartësi prej 3 milion dinarëve.
Françeska Jaçe
S