Nënshkruhen kontrata për punime në fshatrat Konçul dhe Samolicë
13:30 | 21 Korrik 2018

Komuna e Bujanocit përmes faqes së saj në Bujanoc ka njoftuar se ka nënshkruar 5 kontrata për realizimin e projekteve në disa fshatëra.

Pjesë e projekteve do të jenë fshatrat Konçuli dhe Samolica, kryesisht këto projekte orjentohen në asfaltimin e rrugëve lokale në këto fshatra..

Vlera e përgjithshme e projekteve është 4.5 milion dinarë.

Alesia Bami