Nëna e harroi FB-në hapur, vajza u shokua nga ajo që pa
14:17 | 02 Korrik 2017

Rrjetet sociale kanë marrë një hov të madh dhe ndikim të jashtëzakonshëm në jetën e njerëzve.

Një ditë një vajzë, identiteti i të cilës nuk u bë i ditur, hyri në laptopin e nënës së vet dhe e gjeti të hapur llogarinë e nënës së saj në Facebook. Por ajo zbuloi se nëna e saj kishte disa lidhje njëkohësisht me meshkuj të ndryshëm. Fotot nudo e bënë atë që të shokohet dhe të mos ta njihte më nënën e saj, me ç’rast vendosi të heq dorë totalisht nga ajo. Nëna e saj nuk e donte më veten, pas kësaj që i kishte ndodhur ndërsa në Facebook shkruante se “nuk di më se çfarë të bëj e as ku të shkoj”.

Atalanta Kërçyku