Në Tërrnoc të madh komfiskohet mish pule, dhe duhan (Foto)
14:10 | 20 Janar 2017
Në një operacion nga polici në fshatin Tërnoc të Madh, të ndihmuar nga oficerët doganor jan zbuluar dhe konfiskuar 817 steka cigare të paligjshme dhe 90 kg mish pule kasolle pa dokumentacije- tha Doganave, për Bujanovaçke. Vepra është zbuluar gjatë kontrollit të dyqaneve në pronësi të shtetasit 38-vjeçar. Veprimet nën Rafta dhe depo jan zbuluar 817 paketa cigaresh me pulla të akcizës së Kosovës, si dhe 90 kilogramë kofshë pule pa dokomentacion shoqërues, tregon UC. Për rastin e mallrave të huaja, për të cilat nuk kishte dokumentacionin e origjinës dhe detyrimeve të paguara, kann nisur procedime ligjore kundër pronarit të dyqanit dhe mallrat janë mbajtur përkohësisht, u tha në një deklaratë për Bujanovaçke./BujanociNet/

Alesia Bami