Në Tërrnavë arrestohet një qytetarë nga Nishi , pasi në dy vetura u gjendën 29 emigrantë
15:01 | 27 Qershor 2016
Pjesëtarët e policisë në Preshevë kanë ndërprerë kanalin e trafikimit me njerëz duket gjetur 29 emigrantë pa dokumente identifikimi, thuhet në komunikatën e policisë. Policia emigrantët i ka gjetur në fshatin Tërrnavë, komuna e Preshevës në dy vetura, njëra tip “VW Golf” dhe tjetri “Ford Escort” me targa të falsifikuara, që nuk u përkasin veturave përkatëse,njofton policia. Për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale për kalimin e kufirit në mënyrën ilegale dhe trafikimit me njerëz dhe në rastin e veçantë falsifikim të dokumenteve , të arrestuarit S.S (1979) nga Nishi, iu është përcaktuar paraburgim prej 48 orëve.

Kristin Prengaj