Në stacionin e autobusave në Bujanoc ndalohen 136 emigrant ilegal
10:01 | 05 Maj 2015

Në stacionin e autobusave “Nish Ekspres” në Bujanoc, sot në mëngjes, policia ka kapur një grup emigrantësh. Emigrant Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë ka njoftuar se grupi prej 136 migrantëve ilegal nga Sirija, Afganistani dhe Pakistani, me vete nuk posedonin asnjë dokument identifikimi.
Aurela Hoxha