Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Vranjë kanë arrestuan M.H. (1968) nga afërsia e Bujanocit, L.A. (1979) dhe V.K. (1999) të dy nga Vranja, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimin e drogës. Policia arrestoi të dyshuarit më 28 mars të këtij viti në stacionin e autobusëve në Bujanoc (M.H.), (L.А) dhe (V.K) pasi gjeti një valixhe që përmban 2.188 gram substancë që dyshohet të jetë droga narkotike e llojit marihuan me qëllim të transportimit të saj në Suboticë. Me urdhër të zëvendësprokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, të dyshuarit u urdhëruan të qëndronin në paraburgim deri në 48 orë dhe me akuza penale do të sillen në prokurori.