Në spitalin e braktisur shfaqet fantazma e një doktori (Foto)

0

Në spitalin e braktisur shfaqet fantazma e një doktori (Foto/Video)

Një femër po hulumtonte me ekipin e saj në një spital të braktisur, kur befas para tyre u shfaq, siç thuhet, fantazma e një doktori.

Jamie-Leigh Brown, 21-vjeçare, ishte duke ecur nëpër korridoret e spitalit St Thomas në Stockport – kur bëri një fotografi.

Ajo nuk e shikoi fotografinë menjëherë ndërsa shoqet e saj ishin të shqetësuara pasi në fotografi shihej një njeri mantel bardhë.

“Shumë jam frikësuar. Ai qëndronte para derës së liftit. Ishte e tmerrshme dhe ne vazhdimisht dëgjonim zëra”, ka thënë ajo për The Sun.

“Ne dëgjonim zëra pas nesh, zhurmë të hapave, por nuk shihnim asgjë”, tha ajo.

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com