Në shtetin e Armenis gjat ceremonis së varrimit e ndezin atmosferën me muzik hous (Video)

0

Në një ceremoni të varrimit në një qytet të Armenis është filmuar akti i ceremonis së varrimit të një personi që besohet se ka qen DJ, gjat ceremonis shokët e dhezin atmosferën duke hedhur arkivolin në ajrë dhe duke luajtur hous tradicionale gjat ceremonis, më tepër po ju lëm të shikoni vet videon./BujanociNet/

Vrejtëje, në telefonat celular nuk mund të shikohët video gjat klikimit në facebook, duhet të kyqni përmes Google Chrome në portalin www.bujanoci.net për të parë videon.

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com