Në sh.m “Sezai Surroi” mbahet orë letrare për nderë të 7 dhe 8 marsit

0

Për nderë të festës së 7 marsit ditës së mësuesit dhe 8 marsit festës së gruas, në shkollën e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc është mbajtur orë letrare.

shkolla 4Nxënësit në bashkëpunim me profesorët e gjuhës shqipe kishin përgatitur ese të ndryshme me përmbajtje të datave 7 dhe 8 mars itë cilët i recituan para profesorëve të gjuhës dhe letërsisë shqipe, punime këto të cilat u vlerësuan shumë. shkolla 2Pas orës letrare nxënësit e shkollës së mesme kishin përgaditur edhe program kulturo artistik me disa pika të ndryshme. Profesori i gjuhës shqipe Metali Krasniqi para profesorëve dhe nxënësve elaboroi historikun që ka 7 marsi. Nxnësit e shkollës në fjalë kishin përgaditur edhe poezi, shkollaNebehate Avdiu recitoi poezinë Korça. Një skeç i përgaditur nga vet nxënësit e shkollës së mesme u shfaq para të pranishëve me temën 7 marsit. Po ashtu ky program ishte i pasur edhe me dy këngë, kënga veriu dhe jugu po ashtu edhe kënga tren për prizeren me të cilat këngë edhe përfundoi programi kushtuar 7 marsit ditës së mësuesit dhe 8 marsit ditës së gruas./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com