Në Serbi shiten shalqinj dhe domate helmuese!

0

Në javët e fundit në Serbi është i dukshëm intervinimi i mjekëve për shkak të reagimeve të shumta të shalqive dhe domateve, edhe pse të njejtë nuk hyjnë në grupin e alergeneve.

bustoni

Prandaj mjekët paralajmërojnë se bëhet fjalë për reagimin e pesticideve për të cilat këto bimë janë spërkatur që sa më shpejtë që të jetë e mundur për tu pjekur.

Sipas mediave lokale, shalqijt dhe domatet këtë verë që shiten në tregun serb janë me pesticide dhe toksina të tjera dhe shkaktojnë alergji të rënda.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com