Në Preshevë vendosët elektro mbushësi për vetura i pari në Serbi
14:17 | 20 Korrik 2017
Në pagesën për autostradë në Preshevë është vendosur aparati për mbushjen e veturave elektrike, i pari në Serbi. Ky aparat është ndër të parët në pesë pikat që vozitësve me vetura elektrike do ti mundësoj “mbushjen” e veturave dhe secili elektrombushës ofron edhe internet lidhje pa pagesë, transmeton presheva.com. Në aparate të tilla në të njejtën kohë mund të mbushen me rrymë tre vetura.

Alesia Bami