Në pikat kufitare me Serbinë ka kolonë të automjeteve

0

Deri në tri orë zgjasin pritjet në pikë-kalimin në Merdare, ndërsa kolonat rreth 1-2 km, e në pikë-kalimet në Dheun e Bardhë, pritjet janë nga 1-2 orë, ndërsa kolona deri në 1 km.

20150105103302272620

Policia kufitare raporton se kjo po vazhdon të ndodh si rezultat i fluksit të madh të automjeteve. Në pikë-kalimet tjera kufitare si Mutivodë dhe Muqibabë nuk ka pritje të gjata përveç kohëzgjatjes së procedurave kufitare 10-20 minuta, andaj qytetarët mund të shfrytëzojnë këto pikë-kalime kufitare me që nuk ka pritje.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »