Në Novosellë të Kamenicës arrestohet një shqiptar nga Serbia
10:00 | 12 Prill 2015

Në fshatin Novosellë të Kamenicës raportohet se nga njësiti policor është ndaluar automjeti VË Bora, që drejtohej nga i dyshuari mashkull shqiptar shtetas i Serbisë njoftoj policia e Kosovës.
00_12_142883203111537644
Gjatë kontrollimit është vërejtur se i dyshuari transportonte pjesë të ndryshme për vetura pa dokumentacion përkatës. Me urdhër të prokurorit automjeti së bashku me mallin konfiskohet dhe i dorëzohet njësitit doganor ndërsa rasti shkon në procedurë të rregullt./rajonipress/
 
Aurela Hoxha
S