Në mënyr institucionale bëhet pranim-dorzimi i postit të kryetarit të OVL-së të UÇPMB-së
15:04 | 30 Gusht 2016

Ish kryetari i OVL-së të UÇPMB-së Sali Salihu në një komunikat dhën BujanociNet kishte kominikuar dorheqëjen e tij për arsyeje të angazhimit familjarë dhe kishte ftuar organet e OVL-së të zgjedhin kryetarin e ri të këtij organi. Dje edhe zyrtarisht u bë pranim-dorzimi i detyrës së kryetarit të OVL-së të UÇPMB-së në Bujanoc, ku ish kryetari i OVL-së Sali Salihu i dorzoj detyrën kryetarit të ri të posazgjedhur Selami Shahini. Shahini vije nga fshati Lluçan dhe ka qen aktiv gjat luftës së UÇPMB-së, ndërsa edhe pas luftës ka qen aktiv në OVL./BujanociNet/
Rashel Kolaneci