Në Maqedoni arrestime në klube të natës, një nga Presheva për transport femrash

0

Policia e Maqedonisë ka arrestuar nëntë femra nga Serbi, një shqiptare dhe dhe tri maqedonase që i kishte zbuluar në punë ilegale në klubin e natës “Energy Bar”.

tetov-euml-arrestohen-24-serbe-q-euml-punonin-ilegalisht-n-euml-klube-nate_hd

Policia ka arrestuar edhe pronarin e lokalit i cili gjendet në afërsi të Tetovës, në rrugë magjistrale, si dhe një person nga Presheva që po punonte për transport të femrave përtej kufirit Serbi – Maqedoni. Shtatë shtetasve të Serbisë gjykata i ka denuar me të holla dhe i ka denuar me mos hyrje në Maqedoni deri në një vjet.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »