Në Letovicë zgjidhjet problem i ujit të pijshëm

0

Projekti për kyçjen e ujësjellësit në fshatin Letovic ka filluarë para shtatë viteve, mirëpo mundësit për të sjellë ujë tek banorët kanë qenë pengesa e disa shkaqeve teknike.

Letovica 1

Problemi i shumë priturë vite me radhë tani më është i zgjidhurë, sot u bë kyçja e parë e rrjetit të ujësjellësit me kërkesë të banorëve të fshatit, kurse punimet do ti kryej Ndërrmarrja Publike “Komunalia” e cila është në mbykqyrje të rrjetit të ujësjellësit në fshatin Letovic. Personi që bëri kyçjen e parë u nda i kënaqur nga shërbimet e Komunalisë, për të sod ishte një ditë e veçantë, ai tha se, e kemi pritur me padurim ujin e pishëm sepse me vite kemi pasë vështërësi me furnizim të ujit. Sabri Sefedini 1Ndërka Sabri Sefedin drejtori teknik pranë NP “Komunalia” tha se, deri më tani kërkesën për kyçjen e ujësjellësit e kanë bërë 20 ekonomi familjare, sod do të kyçen dy shtëpi përshkak se këto të fundit e kanë bërë pagesën, pagesa në fjalë kushton 30 mijë dinarë”. Sefedini i bënë apel të gjithë banorëve të fshatit Letovic që të kyçen në rrjetin e ujësjellësit sepse NP Komunalia do ti kryejnë punimet me kohë. Letovica 2Riparimet e pompës, pusit dhe bazeneve që janë të vendosurë në këtë fshat janë bërë qysh në verë të vititi të kaluar, shpresojmë se do të ketë ujë të mjaftueshëm në bazë të të gjitha kontrollimeve që kemi bërë deri tani përfundoi Sefedini. Banorët e fshatit Letovic mundë të kyçen në rrjet pa ndonjë problem. /BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com