Në kufirin e Preshevës konfiskohen 8600 cigare (Foto)
15:03 | 24 Gusht 2016

Doganierët në kufirin e Preshevës me Tabanocin kanë konfiskuar 8600 cigare që në Serbi ka tentuar ti trafikojë një qytetar i Vranjës (49). Në veturën Volkswagen Bora me targa të Vranjës në pjesën e bagazhit ku kishte krijuar zbrastësira, në ulësen pasme dhe në një çantë kanë gjetur 430 kuti cigare me akciza të republikës së Maqedonisë. 1 2 3
Rashel Kolaneci