Në Korenë e Veriut lejohen vetëm këto 15 modele flokësh (Foto)
14:14 | 17 Prill 2017

Deklaratat e forta të Presidentit amerikan kundër Koresë së Veriut e ka kthyer vëmendjen së tepërmi në shtetin që është nën drejtimin e diktatorit Kim Jong un.

Dhe nga ato çfarë raportohet në mediat ndërkombëtare, në Korenë e Veriut, ashtu siç ndodh rëndomë në shtetet diktatoriale ka vetëm disa modele të lejuar flokësh. Në total janë 30 modele flokësh, 15 për femrat dhe 15 për meshkujt.

Samanta Karavella