Në këtë ditë do të mbahet tryeza e thirrur nga PSD-ja
16:02 | 19 Qershor 2018
Nesër në Kuvendin e Kosovës, mbahet tryeza e partive politike e thirrur nga Partisë Socialdemokrate (PSD).

Tryeza ishte paraparë të mbahej më 18 qershor, po që ishte shtyrë për shkak të varrimit të Hilmi Haradinajt, baba i kryeministrit Ramush Haradinaj.

Më parë tryeza kanë thirrur edhe LDK, PDK dhe Vetëvendosje, ku është kërkuar një koordinim i partive politike për çështjet e rëndësishme që e presin Kosovën, ndërsa partitë opozitare kanë kërkuar edhe caktimin e kohës së mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare të jashtëzakonshme.

Kejvina Kthella
S