Në infrastrukturën e qytetit të Bujanocit punohet edhe gjatë vikendit

0

Punimet për asfaltimin e rrugëve në qytetin e Bujanocit janë duke vazhduar edhe më tej, këtë po e dëshmon fakti që edhe përgjat ditëve të vikendit ekipi i NP “Komunalia” nuk pushon e as në kohërat me reshje atmosferike, këtë më së miri e dëshmojnë edhe makineritë në terren tek sap po bëjnë parapërgaditjet për asfaltimin e njërës ndër rrugët e lagjes “Branko Radiçeviç” në Bujanoc.

rruga 1

Banorët e kësaj lagje ishin shumë të lumtur që më në fund i erdhi radha që ata ti shohin makinerit duke punuar, pasi që siç thonë ata, kjo rrug nuk kishte ekzituar fare ndërsa vështërsit për kalim ishin të pa shmangshme. rruga 3Të shtunën edhe pse shiu nuk kishte të ndalur, nuk i pengonetë makinerit e NP Kominalia dhe as banorët e kësaj lagje që kishin dalur për ti parë. Besnik Mustafa sikurse edhe Arben Mustafa, banorë të kësaj lagje shprehen shum falënderues ndaj pushtetit lokal dhe ndërmarrjes Komunalia, sepse siç thonë ata iu është dashur me vite të tëra tëp resin, por më në fund kërkesat e tyre kishin shkuar në vendin e duhur dhe së shpejti dop ta kenë asfaltin para shtëpisë. Ajo që i kishte shqetsuar më tepër këta banor ishte se në ktë lagje kishte jetuar një person me aftësi të kufizuara fizike, kjo edhe më tepër ishte arsyeja pse ata kishin dëshiruar të egzitoj kjo rrugë edhe më herët.Projekti në fjalë është realizuar nga ana e pushtetit lokal ndrësa punimet i kishte marrë përsipër që ti kryej ndërmallja publike “Komunalia”. Rruga është me gjatësi rreth 130 metra dhe pritet që punimet të kryhen Brenda kësaj jave./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com