Në Horgosh në veturën me targa të Bujanocit, zbulohën 5 kilogram drogë (Foto)
14:17 | 26 Qershor 2017
Në veturën “Renault Laguna” me targa të Bujanocit (BU) policia në vendkalimin kufitar të Horgoshit ka zbuluar më shumë se 5 kilogram drogë të tipit marihanë. Droga ishte paketuar në 11 qese dhe e fshehur në pjesën e poshtme të bagazhit të pasëm, në gomën rezervë. XH.A (1980) iu është caktuar mbajtje prej 48 orësh.  

Nevina Shtylla