Në fshatin Turi po asfaltohen edhe dy rrugë

3

Pushteti lokal po vazhdon punimet në projektet e parapara për vitin 2014 për asfaltimin e rrugëve të mbetura në vendbanimet e komunës së Bujanocit.

muki 4

Gjatë ditës së sotme ka filluar asfaltimi i dy rrugëve të mbetura në fshatin Turi të Bujanocit, ku gjatësia e këtyre rrugëve është 330 metra për të cilën nga buxheti komunal janë ndarë 8 milionë dinarë. muki 6Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi tha se punimet janë ndërprerë për një kohë pasi kanë qenë zgjedhjet për Këshillin Nacional të Shqipatrëve, këtë e kemi bërë që mos të thuhet nga rivalët se po punohet gjatë zgjedhjeve për reklam. muki 3Ndërkaq drejtori i drejtoratit për ndërtim Agim Haliti, tha se punumet janë duke ecur sipas planit dhe programit dhe drejtorati për dnërtim këtë vit me sukse është duke e rumbullakësuar programin e sajë në realizimin e projekteve të parapara. Punimet në ekzekutimin e rrugës në fjalë është duke i kryer ndërmarrja për ndërtim “Saba Bellça” nga Presheva./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

3 Komente

  1. E knaqut Bujanocin veq juka met Turija me shti gishtin me vill ne Bujanoc hala shum rrug ju kan met paj asfalltu kejt gropa lloq uj si per shembell rruga petra drapshina afer gjamis te fabrika labit mishtores mbrapa shum gropa te mdhaja mizi kum dal pi lloqit jazik ju koft

  2. Na ke premtu zutiefst kryetar per trugen Petra drapsina qe do. tag asfaltoj nuk kam best shum After 150 m jau lutem Moos na lin. ine lloq
    Flm.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »