Në Bujanoc po shënohet dita botërore e shëndetësisë “7 prilli”
14:13 | 07 Prill 2017
Sot Shoqata "Mjekët e Luginës" kan shënuar 7 Prillin ditën botërore të Shëndetësis, ku në qendër të Bujanocit kjo shoqatë ka bër matjen e shtypjes së gjakut dhe normën e diabetit në gjakë. Adnan Salihu, mjek nga Bujanoci, në një prononcim për media, theksoi se, me qëllim të vetëdijsimit të qytetarëve për rrezikshmërinë që mund të shkaktoj tensioni i lartë i gjakut dhe rreziku nga diabeti, shoqata  e mjekëve të Luginës, sot po ofron konktrolle për gjithë qytetarët pa dallim nacionaliteti, falas. “Shoqata e mjekëve të Luginës, po shënon 7 Prillin duke mundësuar kontrollimin e tensionit të gjakut, ashtu edhe normën e sheqerit në gjak. Gjithashtu, në ketë formë, shoqata jonë, sot edhe në Preshevë, po shënon 7 Prillin, duke ofruar kontrolle për gjithë qytetarët” – ka deklaruar Adnan Salihu, nënkryetar i shoqatës së mjekëve të Luginës, për mediat e Luginës./BujanociNet/

Alesia Bami