Ndodh edhe kjo në maturë, maturanti hyn me kalë në mbrëmje
15:29 | 17 Maj 2018
Idetë që të jesh më ndryshe shpesh shkojnë edhe në ekstrem. E ky trend u bë mjaft i përdorur tek maturantët të cilët janë ende në një fazë para pjekurisë, përcjell ORAvip. Ndonëse femrat tërheqin vëmendje me veshjet e tyre dhe pamjen, meshkujt iu duhet me gjëra të tjera. Një maturant nga Vushtrria ka çuditur të gjithë kur është shfaqur në mbrëmje të maturës me kalë. Një fotografi nga ky moment interesant ka vërshuar rrjetet sociale./ORAvip/

Kejvina Kthella
S