Më 13 shkurt 2018 në SHBA ka ndërruar jetë tragjikisht në moshën 19 vjeçare SHPËTIM RAMADANI nga fshati Corroticë i Komunës së Preshevës. Shpëtim Ramadani në Amerikë kishte lindur më 7 tetor 1999. Allahu e mëshiroftë në botën tjetër, ndërsa redaksia jonë prindërve të tij, farefisit dhe gjithë miqëve ju shpreh ngushëllime të thella për këtë vdekje tragjike.