Ndërron jetë ish ushtari i UÇPMB-së Burhan Sulejmani nga Tërnoci
14:17 | 18 Qershor 2017

Gjatë ditës së sotme ka ndërruar jetë ish ushtari i UÇPMB- së Burhan Sulejmani nga Tërnoci i Bujanocit. Me këtë rast Ovl e UÇPMB-së i shpreh ngushllimet më të përzemërta familjes Sulejmani dhe gjithë bashkëluftëtarëve.
NJOFTIM Të ndëruar bakshkluftëtarë sot morëm lajmin e hidhur për vdekjen e bashkluftëtarit Burhan Sulejmani nga Tërrnoci i Madhë. Ovl e UÇPMB-së i shpreh ngushllimet më të përzemërta familjes Sulejmani dhe gjithë bashkëluftëtarëve ndërsa për Burhanin lutemi që të jetë i shpërblyer nga Zoti Fuqiplotë. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër pas namazit të Ikindisë në varrezat e fshatit Tërrnoc. Për ta nderuar shokun tonë ju ftoj të gjithvë që të merrni pjesë në varrimin e tij.
Françeska Jaçe