Ndërron jetë ish-ushtari i UÇPMB-së Argtim Salihi(Bebi)nga Tërnoci
09:41 | 18 Nentor 2018
Në orët e pas ditës së 17 nentorit ka ndërruar jetë Aktrim Salihi nga Tërnoci i Bujanocit.

Me të marr lajmin për vdekjen e të ndjerit, pikëllimin me familjarët e kanë ndarë dhe bashkë luftëtarët e tij.

Alesia Bami