Ndarja e bursave për studentë sipas rregullores së re

0

Për ndarjen e bursave për studentët tani e tutje do të ketë edhe rregullore të re, e cila nuk ka për qëllim ndryshimin e kushteve të konkurimit, por arsyetimin e shpenzimeve të mjeteve finansiare.

studentet

Më parë mjetet për bursa janë ndar sipas vendimit të këshillit komunal, me hyrjen në fuqi të ligjit të ri për ndarjen e mjeteve apo shfrytëzimin e buxhetit programorë, tani të gjitha mjetet që ndahen nga buxheti komunal do të bëhen sipas rregullorës, tha Bajram Fejzullahu, kryeshfi i drejtoratit për shërbime publike dhe veprimtari shoqërore pranë administratës komunale. Ai tha se, me rregullorën në fjalë më detajisht do të caktohen kushtet dhe kriteret për përfitimin e bursave studentore dhe master. Është kusht që kur bëhet ndarja e mjeteve të bëhet edhe rregullorja. Edhe me rregullore në fjalë formohet komisioni shpallet konkursi jepen afatet. Sipas tij nëse vije deri tek ndonjë ndryshim mund të bëhet edhe ndryshimi i rregullores./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »