Nasalcë - Banorët dalin vullnetarisht për të pastruar rrugët dhe trotuaret (Foto)
20:28 | 10 Janar 2019
Një shembull që duhet të ndjekur nga të gjithë qytetarët jo gjithmon të presin nga institucionet lokale, pasi reshjet e pa ndërprera që ranë pa mundësuan edhe mundësin e pastrimit të rrugëve, andaj banorët e fshatit Nasalcë të komunës së Bujanocit, kan dalur vullnetarisht për të i pastruar rrugët e fshatit dhe trotuaret.

Kompania e kontratkuar nga komuna e Bujanocit, është duke bër të pa mundëren për të bërë rrugët e teritorit të komunës së Bujanocit të kalueshme por nga bora e cila pothuajse nuk ka pushuar së rini gjat tër ditës, ka pamundësuar edhe pastrimin total të rrugëve, disa nga banorët e fshatit Naslacë të komunës së Bujanocit, jan organizuar që vullnetarisht të pastrojn rrugët dhe trotuaret e fshatit.

Ky është një shembull që duhet të ndiqet edhe në vendbanimet tjera./BujanociNet/

Kejvina Kthella