Naim Salihu zgjedhet ushtrues detyre i drejtorit të sh.f “Muharrem Kadriu” në Tërnoc

0

Në mbledhjen e mabjtur më 15 maj nga ana e këshillit të Shkollës Filloe “Muharrem Kadriu“ në Tërnoc është emëruar për ushtrues detyre të drejtorit të këtij institucioni arsimor Naim Salihu mësimdhënës në këtë shkollë.

genga

Me vendim të këshillit të shkollës në fjalë Naim Salihu në 6 muajt e ardghëshëm do të udhëheq postin e ushtruesit të detyrës të drejtorit. Sot në zyrën e drejtorit të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” është bërë edhe pranim dorzimi i detyrës të postit nga Selami Jakupi ish-udhtruesit të detyrës dhe Naim Salihut i cili që nga dita e sotme do të jet në krye të udhëheq postin për të cilin është përzgjedhur me shumicë votash. Gjatë pranimit të postit Naim Salihu u zotua se do të jap maksimumin në të mirë të kësaj shkolle. Me një përvoj pune 30 vjeçare në arsim Naim Salihu tha se, do të vahdoj rrugën duke kontribuar në të mirën e këtij isntitucioni arsimor. Edhe pse ka mbetur vetëm edhe një muaj deri në përfundimin e vitit shkollor 2014-2015 Salihu tha se, vitin tjetër shkollor na pret një vit plot angazhime plot sfida mirëpo duke marrë parasysh përvojën në arsim dhe ndihmën e pa kompromisë të kolegëve dhe atyre të cilt ia besuan këtë post pa dyshim se nuk do të mungojnë as sukseset./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »