Nagip Arifi priti sot komisaren e lartë për pakica pranë OSBE-së
15:01 | 11 Maj 2016

Sot në Bujanoc qëndroj komisareja e lartë për pakica pranë OSBE-së z. Tihana Leko, Arifi e njoftoj Leko për problemet e shqiptarëve në Luginë. Kryetari Nagip Arifi takoi sot komisaren e lartë për pakica pranë OBES-së z.Tihana Leko me të cilën diskutoi për situatën politike dhe çështje tjera me rëndësi për qytetarët e Luginës së Preshevës./BujanociNet/
Rashel Kolaneci