Musliu takonë ambasadorin e Shqipëries në Beograd, diskutohet zgjidhja e problemit të teksteve për nxënsit e Luginës
14:17 | 28 Qershor 2017

Kryetari i këshillit kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliu njëherit dhe kryetar i kuvendit të komunës së Bujanocit, sot është takuar me ambasadorin e Shqipëries në Beograd Ilir Boçka. Musliu dhe Boçko kan diskutuar për zgjidhjen e problemeve të teksteve mësimore ku jan pajtuar që të shtohet presion ndaj qeveries në Beograd për zgjidhjen e problemeve me tekste mësimore për nxënsit Shqiptarë të Luginës që në shtatorë të fillohet mësimi normal pa probleme i nxënsëve Shqiptarë. Musliu për BujanociNet citoj se përpos diskutimit për zgjidhjen e problemeve të teksteve mësimore, u diskutua edhe për situatën në Lugin, ku u pajtuan që të takohen përsëri me ambasadën e Shqipëries në Beograd për zgjidhjen e problemeve të Shqiptarëve në Lugin./BujanociNet/
Françeska Jaçe