Musliu kërkon mbështetje nga Kosova për të ndërtuar mur në Preshevë
14:08 | 06 Janar 2017
Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë të Preshevës, Jonuz Musliu në emisionin “Politikë” në Tribuna Channel, ka thënë se do të ndërtonim një mur në Preshvë nëse Kosova dhe Shqipëria janë të gatshme.
“Ne jemi të gatshëm të bëjmë mur nëse Kosova është e gatshme. Nëse ne ftohemi dhe udhëhiqemi nga Kosova dhe Shqipëria njëjtë sikur serbët e Kosovës që shkojnë cdo muaj në Beograd, atëherë edhe ne do të vepronim sipas urdhrave të Kosovës”, tha Musliu në Politikë.
 

Nevina Shtylla
S