MUP-i serb me polici shtesë në kufi me Kosovë, në Luginë
10:01 | 13 Maj 2015

Mediat serbe, pa ndërprerë vazhdojnë të shkruajnë për rastin e Kumanovës, duke i fajësuar shqiptarët dhe quajtur ‘terroristë’. auto_serbie161431549244 Ata shkojnë aq larg, sa thonë se posedojnë informacione se ‘shqiptarët terroristë’, kanë në plan që të të sulmojnë gjithë Ballkanin, dhe sipas tyre Kumanova ka qenë nisja e realizimit të këtij plani, transmeton zeri.info.
Aurela Hoxha