Mrekulli në Dubai, pyll brenda kompleksit hotelier (Foto)
14:17 | 03 Korrik 2017

Dubai vazhdon të përcaktojë luksin dhe kjo vërtetohet më së miri me kompleksin më të ri që po ndërtohet.

“Rosemont Hotel and Residences” po ndërtohet në një sipërfaqe prej 609 km katror dhe pritet të hapë dyert në vitin 2018.
Aurela Hoxha