Mos i hidhni kutitë bosh të cigareve, nga to mund të fitoni shumë para
09:57 | 22 Shkurt 2015

Duhanpirësit për çdo ditë i hedhin në mbeturina pakot e cigareve të mbaruara, por nuk e din se nga të njëjtat pako mund të fitojnë para. Fletat e arit dhe argjendit që gjendet mbrenda kutisë së cigareve si mbështjellësi i dytë në Sërbi janë duke u shitur deri në 500euro killogrami. Një 64 vjeçar nga Beogradi është i pari që e zbuloi këtë i cili mbledh kuti nëpër mbeturina dhe fiton më shumë se një mësues në Serbi. Ai thotë se një kilogram të fletave të argjentit e shet prej 160euro deri në 500euro dhe për ta bërë një kilogram i nevoiten deri më 1000pako të cigareve të cilat për 2-3 ditë mund ti mbledhës në një qytet si Beogradi ka thënë 64 vjeçari JB./Albtime
Françeska Jaçe