Momenti kur vjen bashkëshorti i të dashurës papritur në shtëpi (Video)
14:12 | 17 Mars 2017

Kur burrë francez e gjeti veten në një situatë mjaft të pakëndshme, kur ndërsa kishte shkuar të kalonte pak kohë në shtëpinë e të dashurës së tij, u detyrua të fshihej sepse asaj i erdhi i shoqi.

Dhe nisur nga situata e papritur, dashnori i gruas u detyrua që të dilte nga dritarja dhe të fshihej në parmak totalisht lakuriq. Por kjo tentativë e tij u filmua nga një person dhe videoja tregon momentin sikletshëm të këtij “hallexhiu”. Ai e ka të vështirë të mbajë ekuilibrin dhe vazhdimisht rri i përkulur të mos të dallohet.
Aurela Hoxha