Momenti kur anakonda kalon në mes të autostradës
16:20 | 24 Prill 2019

Në mes të autostradës, para tyre, kishte dalë një gjarpër i madh, i tipit anakonda, e cila po tentonte të kalonte mbrojtëset e rrugës, transmeton lajmi.net.

“Vendosëm ta ndalim veturën dhe të dalim jashtë saj”, deklaroi Fernandes për The Dodo.

“Nuk kishte shenja se veturat në rrugë do të ndaleshin, në mënyrë që anakonda ta kalonte rrugën. Kam parë që të tillë kanë shkelur gjarpërinjtë në rrugë edhe më parë dhe mendoj që është krim”.

Kështu, Fernandes filloi t’i sinjalizonte veturat në rrugë, që të ndaleshin që mos ta shkelnin anakondën.

Ndiqeni videon për të kuptuar vijueshmërinë e ngjarjes. /Lajmi.net/

GIGANTE: Cobra sucuri é vista de novo e consegue seu objetivo

GIGANTE: Cobra sucuri é vista de novo e consegue seu objetivo na BR-364Transeuntes e motoristas pararam para a cobrar passarSAIBA MAIS: https://is.gd/RovivoCobraConsegueAtravessar#Rondoniaovivo

Publiée par Rondoniaovivo sur Lundi 22 avril 2019

 

 

Alesia Bami