Momente prekëse: Qytetari nga Gjilani heqë pallton dhe ia jep një lypsari që po qëndronte në shi (Video)
16:11 | 28 Qershor 2018
Djali nga Gjilani hoqi pallton e tij dhe i dha një lypsari i cili qëndronte i ulur në tokë nën reshje të shiut, transmeton Indeksonline.
Përpos kësaj ai e ndihmoj të moshuarin të vishej dhe të ishte më i mbuluar në kraharorin e tij që sigurisht kishte shumë të ftohtë.

Alesia Bami