Molla që po “lë pa mënd” të gjithë, një copë kushton 6 euro e gjysmë
16:20 | 08 Prill 2019

Janë të shumtë ata që thonë se është ‘photoshop’, kur e shohin në internet, por në fakt kjo mollë ekziston.

Ajo rritet në Tibet dhe quhet “Diamanti i Zi”.

Ato rriten kryesisht në male dhe marrin një ngjyrë vjollce të errët.

Shkak për këtë është luhatja e temperaturave, brenda ditës dhe gjatë natës.

Një tjetër fakt i pazakontë për ta është dhe fakti se duan 2-3 vjet që të piqen tamam. /Republika Shqip/

 

Kejvina Kthella