Modelet e veshura me rërë, ujë, zjarr dhe erë
14:18 | 11 Gusht 2017
Asida Turava, thotë se nuk pëlqen gjërat e zakonshme, gjithçka që ajo bën thotë se e do unike. Pa përdorur fare ‘photoshop’, ajo ka krijuar veshje për disa modele. “Ishte eksperiencë e veçantë, e pazakontë dhe rraskapitëse. Shpresoj që ishte e vlefshme”, ka thënë ajo. Më poshtë keni disa fotografi të modeleve të cilat artistja më lartë i ka ‘veshur’ me rërë, ujë, zjarr dhe erë. [gallery ids="http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG1-7.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG2-5.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG3-4.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG4-3.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG5-3.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG6-3.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2017/08/IMG7-2.jpg|"]

Nevina Shtylla