Mjet i pashpërthyer në kulmin e ambulancës në Uglarë
14:57 | 26 Shkurt 2016
Në kulmin e ambulancës së fshatit Uglarë të Gjilanit, një persona ka gjetur një mjet të dyshimtë. police_1451222980-4961032 Sipas Policisë së Kosovës, mjeti i dyshimtë i pashpërthyer është gjetur përderisa një qytetarë ishte duke kryer punime në renovimin e këtij kulmi. Pas lajmërimit nga ana e qytetarit në vendin e ngjarjes raportohet të ketë dalë njësiti për deminim i FSK-së dhe KFOR-it, të cilët e kanë tërhequr mjetin e dyshuar nga vendi i ngjarjes pa incidente./IndeksOnline/

Alesia Bami