“Mjekët e Luginës” me aktivitete shëndetësore me rastin e ditës botërore të shëndetit
14:13 | 06 Prill 2017
Njoftohen qytetarët e Preshevës dhe Bujanocit se shoqata Mjeket e Luginës nesër në datë 07.04.2017 (e premte), për nderë të ditës botërore të shëndetit organizon aktivitetin shëndetësor me ç’rast do të bëhet matja e sheqerit në gjak dhe shtypjes së gjakut. Aktiviteti zhvillohet Në qendër të qytetit të Bujanocit dhe ne dy lokacione të qytetit të Preshevës: njëri në qendër të qytetit përball Komunës, kurse tjetri përballë ish stacionit të autobusave. Aktiviteti do të fillojë prej orës 10:00 të mëngjesit. Ftohen të gjithë qytetarët që të marrin pjesë në këtë aktivitet. Me rrespekt, Shoqata “Mjekët e Luginës”.  

Kristin Prengaj