Mitroviq: Nuk jam në bisedime me Kamberin dhe Arifin, por do ta mbështes largimin e Musliut nga qeverisja
14:17 | 09 Korrik 2017

Nenad Mitroviq kryetar i këshillit drejtues të Partisë Përparimtare Serbe në Bujanoc dhe deputeti popullor nga Bujanoci ka folur për kombinatorikën e mundshme për ndryshime në qeverisjen lokale në Bujanoc. Deputeti Mitroviq për “Bujanovacke” ka thënë se nuk është duke biseduar me Shaip Kamberin dhe Nagip Arifin për koalicion të mundshëm por do ta përkrahë çdo iniciativë për largimin e Junuz Musliut. Shumicën në qeverisjen lokale e përbën PVD,LPD, lista serbe grupi qytetarë-Stojanqa Arsiq dhe një këshillëtarë romë.
Françeska Jaçe