Mitroviç në krye të PPS-së në Bujanoc
10:02 | 19 Maj 2015

Deputeti popullorë Nenad Mitroviç është zgjedhur për kryetarë të degës së Partisë Përparimtare Sërbe në Bujanoc. Në kuvendin zgjedhorë të partisë i cili është mbajtur në fund të javës së kaluar, kandidaturën e Mitroviçit e kanë përkrahur 25 nga gjithsej 28 delegat sa ishin prezent, njofton OK radio. sns Kuvendi ka emruar edhe 3 nënkryetarë të degës, Nenad Zafiroviç, Dalibor Kostiç dhe Dejan Mihajloviç. Për sekretar të ri është emëruar Angjellina Baçeviç, njëherit anëtare e këshillit komunal të Bujanocit. Përparimtarët në Bujanoc nga kuvendi zgjedhorë kanë funksionuar me organin e përkohshëm. PPS në komunën e Bujanocit ka 1200 anëtarë, kanë bërë të ditur nga dega e Bujanocit./BujanociNet/
Françeska Jaçe