Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati priti delegacionin nga Lugina
14:56 | 19 Shkurt 2016
Një delegacion nga Lugina e Preshevës i përbër nga Deputet popullorë Riza Halmi e Shaip Kamberi se bashku me kryetaren e degës se PVD-së , Ardita Sinani dhe zëvendëskryetarin e degës Xhelal Mehmeti, u pritën sot nga Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë Ditmii Bushati. PVD1 Ky ishte takimi i radhës nga delegacioni i PVD-së që pritet nga diplomat të lartë të Republikës së Shqipërisë. Në kët takim jan diskutuar rreth problemeve që hasin qytetarët e Luginës, ku Republika e Shqipëries ka shprehur gadishmërin e saj për të i ndihmuar Shqiptarët e Luginës./BujanociNet/

Alba Hoxha