Ministra e Kulturës dhe Informimit, sot edhe zyrtarisht ka shpallur Komunën e Bujanocit, përfitueset në konkursin "Qytetet në Fokus"
14:46 | 03 Prill 2018
Kamberi: Aty ku vlerësohet kualiteti, konkurenca dhe ku ska vend protekcionizmi politik, aty Bujanoci nuk ka problem të kalojë Ministra e Kulturës dhe Informimit, sot edhe zyrtarisht nëpërmjet një ceremonie të organizuar, ka shpallur Komunën e Bujanocit, njërën ndër përfitueset në konkursin "Qytetet në Fokus". Në ketë ngjarje morri pjesë edhe kryetari i komunës Shaip Kamberi, të cilit iu dha fjala përshëndetëse.
Komuna e Bujanocit, në konkursin e sivjetshëm "Qytetet në Fokus", ka përfituar projektin në vlerë prej 4 milionë dinarëve.

Kejvina Kthella