Migrantët bllokojnë hekurudhën ndërmjet Tabanocit dhe Preshevës

0

Në kampion për pranim të refugjatëve në Tabanoc të Maqedonisë, një grupë e Afganistanëve ka bllokuar hekurudhën rreth orës 17:30.

Fotografi: E realizuar tek hekurudha

Fotografi: E realizuar tek hekurudha

Afganistanët edhe më herët në zonën ndërmjet Serbisë dhe Maqedonisë kanë ndaluar shtetasit Sirian të vazhdojnë rrugën.

Dy trena janë të bllokuar dhe njëri qëndron në Preshevë, dhe njëri qëndron në hekurudhën e hapur në afërsi të Preshevës.

Sot nga Maqedonia për në Serbi kanë hyrë 413 refugjatë, kryesisht Sirian dhe Irakien dhe të gjithë janë regjistruar.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »